Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tom


Sprang omkring med en säck med mjöl.
Tidigare innehöll den guld.

Hur länge sprang jag,
utan att förstå?
Och, hur långt?

Det är klart att jag känner mig lurad.

Jag valde att tömma ut innehållet,
förlusten av guldet gör inte så mycket.

Nu är det mest tomheten som är påtaglig.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-27 18:25



Bookmark and Share


  Nils-Robert
En metafor som ger intryck
2018-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol