Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill inte dö


Hittade en knöl,
den har växt till ett mentalt berg,
strax under troskanten,
vill jag att den ska dö,
jag vill inte dö.
Vågar inte känna efter,
ge efter för en rädsla,
så jag blundar
och hoppas att berget försvinner.
Orkar inte bestiga det.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-27 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol