Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns

Det finns en punkt på din hals
som jag aldrig kysst,
men jag tröttnat aldrig på
att leta
efter
just den

Det finns en plats
vi aldrig har varit på
och dit ska vi resa

Det finns en tid
som
aldrig
kan köpas för pengar

och den lever vi nu




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 270 gånger
Publicerad 2006-06-05 21:05



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Känslosamt...varmt...underbart!!!!
2006-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan