Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eld och jord

Vi känner ju luft
...vi känner ju vatten
Men...vi behöver komma nära jorden...
...och den öppna elden.

så trött på stadslivet
längtar till att köra spaden i jorden!

Vi gör upp en liten eld också...

Vi - som är barn av jorden.




Fri vers (Fri form) av bohemen VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-29 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP