Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sliter och sluter


Inkludera mig
i ett sammanhang
där analyserna inte är så kalla

där skratten bjuder in i rummen

där vi möter
balanserar
och utmanar

Istället sliter vi,
och sluter
Pratar om istället för med

Accepterar att det var så
dagarna blev

Som om inga hjärtan slår

Klockan dansar, men vi har stannat




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 186 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-03-30 08:15



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Hundrafemtio % hållamed från Orion !!!
2018-04-03

  Ronny Berk
Poesi som förmedlar mej en känsla av att den stillastående tiden bjuder upp till dans med framtids förhoppningar !
2018-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol