Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utmattningens ansikte

 

 

när cellerna föll
andetagen stannade

hjärnan slocknade

 

tiden som rann ut, rann ut
ingenting kommer åter

 

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av catharina.jerbo VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-03-30 14:28



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Starka ord
2018-03-31

  AKT VIP
Starkt, sorgset och oåterkalleligt.
2018-03-30

  Fredrik P. VIP
Stark dikt i påskens tid och budskap.
2018-03-30
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP