Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wolff on Wire

Jag hade ögonkontakt
med Wolff

Vi pratade schack

Han hade förhållande med
åtskilliga under sin livstid

Men just med schack,
så var det hans bror
som hade en relation till
själva spelet

Det sista jag minns av honom
var hans stora breda leende
när vi avslutade vårt korta samtal

© Christer Johansson 2018-03-31





Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-31 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP