Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det alltför strikta säger jag nej till!

Nej, det behöver inte vara så strikt
överdrivet noga...
Överdriven hygien
det där svenska
kan bli rent patologiskt...

Som bohem är det viktigt
att tänka självständigt

Det som väntar mig nu
är att jag samarbetar.

Och att jag inte pratar för mycket
--men, det ska nog gå vägen...

Jag vill jobba -- och jag kan jobba!
Men jag har mina fötter
som lätt värker...




Fri vers av bohemen VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-31 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP