Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"To the praise of the glory of his grace, wherein he hath made us accepted in the beloved." Ephesians 1:6


bara då

träden och fåglarna

katterna och blommorna

inte människorna

nej

jo, min farmor och farfar

men inte sen

sympati, empati från människor - ja

kärlek och familj - nej

jag är mera en katt

söker mig från människor

så mycket som möjligt

om någon människa älskar mig

ja, då kan jag hoppa upp i knäet

bara då

"A friend loves at all times,
And a brother is born for adversity." Proverbs 17:17





Fri vers av Ess VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-02 14:09



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Bara hos Gud kan Du bli så hel så att Du kan älska t.o.m. fiender som bibeln lär.
En övermåttan härlig väg. 1 Kor. 13
2018-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP