Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd för eget skinn.


Under en filt,
trodde på delade hud,
tills det började ömsa

Rädd om det egna.
lade det på ryggen, sprang,
använde det som fallskärm.

Drar bort,
flagor.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-02 14:41



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Gillar Fridykning och Skärmsegling !!!
2018-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol