Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En överbliven tanke

en överbliven tanke
vägrar att lämna mig

en eldfluga
som lyste upp mörkret
en kort sekund

resten av tiden
tillbringar jag i minnets irrgångar
i hopp om att återigen
få skåda ljuset

för att hitta ut
för att hitta in
i mig själv

en längre stund
än en kort sekund




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-02 18:53



Bookmark and Share


  Minkki VIP
det är de korta stunderna, sekunderna, som är viktigast - de tänder oss, skapar behovet av en längre stund. Gillar texten skarpt!
2018-04-05

    ej medlem längre
Vackert med en känsla av igenkänning här :)
2018-04-04

  Stisse
Fint skildrat detta eviga sökande.
2018-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson