Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar från ett soligt och främmande land!


Invandraren

Tänk att bara kunna sitta i solen och ha det bra
då är det väll inget annat man vill verkligen vill ha
Att man sedan sitter där och inte har någe att göra
det är inte det som mina vänner vill höra
Ni tror att livet bara är enkelt och glatt
men det är inte svårt att falla helt platt
Att komma som invandrare till ett soligt land
är oxå att klippa en massa gammla band
vill hålla kontakten med alla vänner från förr
men nu är det inte bara att knacka på er dörr
Jag försöker så mycket jag förmår
men jag hoppas ni oxå förstår
Det är inte bara jag som sitter brun på stranden
utan även du i norden som måste räcka ut handen




Fri vers av Fredde Senior
Läst 527 gånger
Publicerad 2006-06-06 02:01



Bookmark and Share


  Fredde
oo den va bra!
mycket ´fina rim :D
2006-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Fredde Senior