Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter vinter kommer vår och inte bara i buskar och snår.


Vintertid

När vintern rasar utanför ditt fönster
och bilarnas gummhjul ritar små mönster
Då ska du tänka på den nalkande våren
när fåglarna sjunger och drillar i snåren
Även i hjärtat kan ristas märken så fula
det känns då ibland som du bara vill mula
Men det kommer en vår även i denna trakt
bara du lyssnar på din starka inre makt
När ditt hjärta så sjunger och blommar åter
lätt är att älska och du vintern förlåter




Fri vers av Fredde Senior
Läst 530 gånger
Publicerad 2006-06-06 16:35



Bookmark and Share


  Fredde
bra bra pappa!
2006-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Fredde Senior