Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tom sida fylld med text

En sida fylld med text
Är tom för dig
Du har bilden klar
Av vad som finns kvar
Att rädda
Eller att glömma

Vi kommer aldrig förstå
Men så länge vi minns
Är det på något sätt
Fortfarande vi två




Fri vers av BreakingHands
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-05 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BreakingHands