Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 6.4-18

Böjda björkar
toppen doppad i marksnön
fordras krafttag




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-04-07 08:53



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa precis så har det varit. Tre av mina träd som gått av pga detta. Mycket bra bild.
2018-05-02

  Bo Himmelsbåge
Åhh... så mycket snö, det måste ha kommit där uppe i norr...!
Vackert att se på och ger mycket energi
åt kraftverken när det smälter...
men en hård pärs för björkarna...
Det måste vara en särskild tåga i dem!

Mycket fin haiku om detta!

2018-04-25

  Marita Ohlquist VIP
Oj, så mycket snö, ser bilder för min inre syn.
2018-04-09

  BenGust VIP
Du verkar haj på haiku.
Denna svåra konst.
Här uppe i Tornedalen har vi än
drygt 1 meter snö och sporadiskt
tung isbeläggning.
2018-04-08

  Njord
Första raden är härlig!
Snö har vi inte i Västsverige. LIte vår faktiskt!
Snygg haiku!

2018-04-08

  limerick
Snygg ordbild! Från Gävletrakten?
2018-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP