Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekot av det förflutna


I en mörk tunnel finns inga röster,
enbart ekot av det förflutna.

Kurragömma i den miljön
är ingen lek.
Det är en jakt på förlorade identiteter.

Vad som än väntar,
blir ljus eller mörker
ännu en chock

Röster som fortsätter spöka
eller antar en ny klang




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-07 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol