Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns flera sätt


Det finns flera sätt att slå
ner
en annan människa

det finns andra sorters
slag
ett
är
ekonomisk misshandel.




Fri vers av lalanda
Läst 258 gånger
Publicerad 2006-06-06 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lalanda
lalanda

Mina favoriter
Min far, ett stycke