Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ber livet

Jag ber livet att inte lämna mig dö
i små bitar i en båt utan åror

att inte överge mig
när orken tynar och försvinner i kistan
som tömmer tillvaron på dagar

jag säger till livet att låta mig gå förbi
smärtan och frånvaron
utan hinder

jag ber livet att inte ta ifrån mig hoppet
att ha båda fötterna på jorden
för att kunna springa ifrån det onda

Jag ber livet att ta mig långt borta
där jag kan fortsätta leva
andas en ny frisk luft

att inte låta min styrka i konkurs




Fri vers av Minona
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-08 12:00



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Starkt författade rader.
2018-04-09

  Larz Gustafsson VIP
Varför ber du inte till Honom som ÄR Livet?
2018-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona