Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håller du balansen

håller du balansen
på en jord
som snurrar
fortare och fortare

fäller det dina bröst
dina vingar
som ett träd

tappar ihop
sitt hjärta

och blundar




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-08 19:46



Bookmark and Share


  aol
Ju fler som tappar balansen ju farligare blir det att leva på vår jord, bra skrivet.
2018-04-12

  Daniel_78 VIP
Bra bild på en panikslagen jord.
Jag har börjat beskura äppelträden hemma, vissa sticker rätt upp mot solen medan andra grenar hänger trötta mot marken.
2018-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson