Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en del ur mitt projekt, gjort under min resa till kreta i maj -06. bör egentligen ses i sin helhet, vilket tyvärr är omöjligt här. la upp några i alla fall för att kanske få lite nyttiga synpunkter.


dikt nr. 9



Färgglada myggbett runt höger öga.
Mörkt och berusat.
Innebörden av dödvikt blev glasklar och en
panna mot klinkers ger en viss
äggeffekt.

Jag är precis som alla tror.

Gud, vad den ekar nu,
gråten.
Ingen här vet, tänker jag nyktert, ingen här vet vem vi är.

Men självklart,
det irriterar.
Kliar och sticker.
Som våra jävla myggbett.

Fast värre.




Fri vers av lilla ego
Läst 475 gånger
Publicerad 2006-06-06 11:48



Bookmark and Share


  tingeling
Denna gillade jag skarpt.
2007-06-29
  > Nästa text
< Föregående

lilla ego
lilla ego