Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en del ur mitt projekt, gjort under min resa till kreta i maj -06. bör egentligen ses i sin helhet, vilket tyvärr är omöjligt här. la upp några i alla fall för att kanske få lite nyttiga synpunkter.


dikt nr. 5


Fuktiga lakan varje natt,
tätt
mot solvarma hudpartier.
Vi huttrar av kontrasten på väg in i våra enskilda timmar.

Så mörkt.
Filmer och verkligheter.

- Du är min.
Så kom närmre.

Jag vill inte vara så kall.
Inte om fötterna.

- Kom, jag vill döda dig.
Paniken viner obönhörligt runt dunkla gathörn.
- Kommer du inte ihåg den där fläkten, viskar bandspelaren.

Jag vet,
han återvänder.

Alarm, alarm och soldans över tomma väggar.




Fri vers av lilla ego
Läst 610 gånger
Publicerad 2006-06-06 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla ego
lilla ego