Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
handlar om en korv


korven

det var en gång en korv
den flög
sen flög den mer
När den flög blev den fetare och fetare
sen exploderade den





Fri vers av Tabben
Läst 320 gånger
Publicerad 2006-06-06 12:01



Bookmark and Share


    Cesar
Glömde nämna att det blir en femma!
2006-06-06

    Cesar
Konstigt! Jag fångade precis samma bild som Andreas här!
Pampigt!
2006-06-06

  uNderLig_
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAA

Fan vad söt du är ! :D
2006-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Tabben

Senast publicerade
Flygande tankar
korven
* Se alla