Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flygande tankar

Kollar omkring mig
Där finns en och här finns en
När en är borta, kommer en ny

En åker på en nit
Och snart flyger den med flyt

Placerade här och där, åker tankarna på varenda nit
Snart finns dem inte kvar, dem fulla tankarna blir snart tomma

Nya skapas, gamla förstörs
Tankarna skickas iväg
Snart är dem inne i det nya kriget
Kriget med dem väntande nitarna


k.




Fri vers av Tabben
Läst 274 gånger
Publicerad 2006-06-06 12:53



Bookmark and Share


    Cesar
Poetiskt och vackert som vanligt. <3
2006-06-06

    Tabben
Nej, riktiga tankar :D Du vet! Som finns i krig! Tank på engelska XD
2006-06-06

  uNderLig_
haha, va bra!
men jag förstår inte riktigt vad du syftar på? :D
äre bara tankarna kanske..?
2006-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Tabben

Senast publicerade
Flygande tankar
korven
* Se alla