Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför...

varför
onödiga tankar
hur hade världen
förblivit
medvetandecentrat förskjuts
i samma stund
du ringde på dörren

mötet
ifall vi aldrig kysst varandra
Apollo 13 katastrofen
skeendet kunde kanske
förändrats

© Bosse 11 april 2018.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Bossepoet från Österbotten
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-11 02:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten