Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Staden

staden utstrålar harmoni
på avstånd

som krymper
ju närmare du kommer




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 217 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-04-12 09:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Motsatsen skakar verkligen till här. En motsats som utmanar två semantiska fält 'harmoni' - 'krymper'.
2018-04-12

  Kaptenlöjtnant
Kunde inte sagt det bättre själv.
elektrisk neon maskerad

2018-04-12

  aol
Just så är det ju bara,
2018-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson