Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjukhus för själar

det är väl ingen konst
att välja konst hit,
ändå pryds väggarna
av dystra toner och
fordon som tappat
greppet från vägen
som jag tappat greppet
om allt




Fri vers (Fri form) av Alice.skriver
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-13 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alice.skriver