Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sharkhaiku


Jaws






Hajen är ju klok,
samlar visdom i sin tand;
en riktig fena






Bunden vers (Haiku) av Fröken Barbarén
Läst 366 gånger
Publicerad 2006-06-06 15:21



Bookmark and Share


    sphinx
Denna är kul och bra :)
2006-09-04

  Ms Lovecraft
Det här är ju humor! =D
2006-06-21

  Fröken Barbarén
Nu hajar jag ingenting
2006-06-06

  Fröken Barbarén
Hade jag bara råd, skulle jag skriva en hyllning till strömmingen också. Det kunde se ut såhär:

Strömmingen blir sill
söder om Kalmarsund och
tillagas med dill
2006-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Barbarén
Fröken Barbarén