Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagsbönen

Litet barn du skrattar högt i falsett
ofrågad blev din sorg besvarad.
Bomber som faller generationer passé.

förfäder mals till mull
skrattande tunnbandslek
allt för näringens skull
där ormen biter sin svans.

Hopprepslek kan sällan farligt utövas av tre
osäkrad var granaten man lekte med.
Tomma rubriker skrevs morgonen därpå.

© Bosse 15 april 2018.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-15 08:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten