Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bryta

Vi bryter oss in
vi bryter oss ut

och just när man tror
att livet är slut


Så bryter sig någon in
och vi
bryter oss
ut




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 213 gånger
Publicerad 2006-06-06 16:11



Bookmark and Share


    Agneta VIP
Ja... så är det ju. Mycket bra!
2006-06-06

  Katarina35
Yes, bra, mycket bra!
2006-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan