Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mjuk är ljuset


att älska gör mig mjuk
mottaglig
öppen för alla
även för dem sorgsna
som kan med sin ilska
försöka skada
mitt vidöppna
kärleksfulla
hjärta




Fri vers (Fri form) av Nerdissta
Läst 282 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-15 22:37



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket bra skrivet! Tack!
2018-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta