Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku 54


Jag vet, jag har sett den




Döden kommer och
går precis som att den hör
hemma i livet




Fri vers (Fri form) av Rolf Winnerholm VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-16 09:41



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Så sant skrivet!
Ying-Yang
Utan det ena
Intet det andra?
2018-04-16

  Larz Gustafsson VIP
Jag har arbetat med den. 1980-1981.
2018-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP