Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett upprop, en uppmaning till att våga ta personlig kontakt


Samtal/diskussion/feedback kontra "vanlig" textkritik

Väldigt många av de texter jag skriver (alla?) behandlar problem sett ur mitt perspektiv, enligt min världsåskådning.  Det gäller i allra högsta grad även de mest privata, intima funderingarna kring min person, mitt varande i världen.  Vi har ju fått direktiv här på sajten att inte kommentera/debattera innehållet i texterna på annat sätt än i form av litteraturkritik, eller så har jag förstått det. 

När det gäller mina texter tycker jag att det är både helt okej och dessutom roligt, om du som läser känner lust att bemöta själva innehållet i texten, till skillnad ifrån bara "vanlig" kritik.  Men skriv i så fall direkt till mig. 

För om en text jag skrivit ger dig funderingar, impulser, nya tankar eller så, eller om den väcker något inom dig, som du vill diskutera så uppstår något nytt, ett samtal.

Ha det bra så hörs vi ... kanske. :)

 




Övriga genrer av Sommarnattsljus
Läst 401 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-17 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sommarnattsljus
Sommarnattsljus