Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VERB är vad BLUE är. Lägg märke till hur Ba+ är (ae) [®] ///

konstruerat. E-som (e-som) minus [–] före (ø) [(+)] [plus] () e-som <10110/ /101> eaunýå. Åförekommèr. ®føre (before) [::] ae. Latin (i/ /integer) [::] not <11101/ /32> wrong.

Inte (ac) [mycket] nyttsåledes. [::] är vad (//) är.

WOW […] førekommër. Ë@. OKay <121/ /102> fung.

Sfär före (101/ /97) atmosfär. Wowfärg [10000/ /102] fungéraR. Right (write) dokument <11101/ /110> name

Left before <101/ /32> wrong. Et | c. Ba+ () fung. Bigrammet <11101/ /110ng [(Bingsjö)] (Ø) <fiddle/ /sound> (song) [book] – Liten <::Paus(e)… pfa. FoeRE7579MMèRWOW? Måhända <a/ /iinte (ac) FREKVENT.

Färg-schemaføre20111mmèr. [][][][]… wow.

Mycket <11101/ /10110> möjligt.

___ff___ (8) fungérar.

Georgia (98/ /70) Førekommèr.

Typograféring <10000/ /25> pågår.

Auto <111/ /102> fung.

········································ fung.

20180419 (em) fung.

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · pynt. 101 (e) fung. [/2044/fung.

Ba+ (Betyg) […] måhända. Matematikse <e/ /ae> även

Vänligen goggla: SQL (pfa)… vid <100/ /98behov.

[pc] (page-count

printerokay.

 [.                             .] (very) fung.

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 111 gånger
Publicerad 2018-04-19 16:02



Bookmark and Share


  farbror zwed
_________________________
_________________________
_________________________
_________________________
_________________________
_________________________
_________________________
_________________________
_________________________
_________________________
_________________________
_________________________
_________________________
2385 (i)… text-
er… wow.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
[.                                         .]
_________________________
_________________________
_________________________
_________________________
_________________________
_________________________
_________________________
_________________________
_________________________
_________________________
············································
2018-04-19
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed