Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillestånd


Skammen har bedarrat,
jag skyler mig inte
längre

Jag står här,
ostadig och rädd,
men jag står

Jag vägrar
gå undan,
jag står kvar

Står kvar,
och vinkar
- farväl




Fri vers av Mozart
Läst 532 gånger
Publicerad 2006-06-06 19:24



Bookmark and Share


    dikternas_miia
Åh jä*lar jag vet inte vad jag ska säga...
Det är så modigt!

Jag skulle nog falla ned på knä och dö av skammen
och dö av skammen på mig själv...

Bravo!
2006-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Mozart
Mozart