Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att låta tystnad tala

Kliver in.
Stirrar.
- Förlåt. Snälla förlåt mig. Förlåt.
Skakar på huvudet.
Stirrar.
Aldrig i livet.
- Förlåt. Jag visste inte vad jag gjorde.
Det visste du visst.
Du frankerade din vetskap.
Stirrar.
Låter tystnad tala.
Låter underarmar tala.
Låter blickar tala.
Skakar på huvudet.
Stirrar.
Kliver ut.




Fri vers av Mozart
Läst 575 gånger
Publicerad 2006-06-12 20:50



Bookmark and Share


    Pytte
tystnaden säger så mycket mer ibland
det gjorde även denna dikt när du skrev om tystnaden
hoppas du förstår min kommentar! :P
2007-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Mozart
Mozart