Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strömvågor



Spänningen ökar från källans punkt:
drar i inre rum likt slutna system
vilka styr mänskligheten
Okända fånge
i tidens osynliga ström:
söker motivet i ett främmande flöde genom etern
Hela stycket bär tonerna till oanade höjder
där analysen fullbordas
Tvivlet är en främling i den totala
processen av skapelsen




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 372 gånger
Publicerad 2018-04-19 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP