Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det upptar värld och väg.


Orden,
har smattrat som hagel,
nu diskreta stenskott
på en bil

Det är dags att åka vidare.

Reporna i lacken syns inte
för en oinvigd,
men den som vet
ser ingenting annat.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 231 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-04-20 08:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
oerhört bra och starkt!
2018-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol