Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En del människor engagerar sig för att få människor att hålla sig till reglerna, trots att ivraren 'för lag och ordning' själv känner sig otvungen då regler bryts av honom själv eller hans vänner, bekanta och medlemmar av hans egen familj och släkt.


Dagens ytterst märkliga tanke



Om du bryter mot reglerna,
varför blir du då förvånad
om någon annan gör det?



(Texten har legat i utkast
sedan 2018 04 21)




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-18 20:28



Bookmark and Share


  ULJO
En mycket relevant frågeställning
2021-05-19

    Steff...
man gör väl allt för att i stort göra vad man kan
att vara fria mäniskor innebär att kunna göra fel men fler rätt i sit liv
2021-05-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP