Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är allt

Jag är ett löv, under människors skor.
Du är en frukt, den som plockar upp dig har tur.

Du är allt och jag är inget,
Du är absolut den finaste jag har sett.




Övriga genrer av Farzad Rahmani
Läst 328 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-23 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Farzad Rahmani