Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Speciellt när du ler

Inom mig innerst händer det nånting, när jag e ute i vinternattens mörkret
speciellt när jag ser hur starkt stjärnorna lyser

Inom mig innerst händer det nånting, när jag e ute i vårmorgonens ljus
Speciellt när jag hör hur högt fåglarna sjunger

Inom mig innerst händer det nånting, när jag e ensam i min lilla lägenhets tystnad
Speciellt när jag e kär

Inom mig innerst händer det nånting, när jag tittar på dina ögon
Speciellt när du ler!




Fri vers av Farzad Rahmani
Läst 134 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-03-14 22:09



Bookmark and Share


  Susen VIP
Kärleksfulla rader om det allra finaste
2022-03-16

    Lena Staaf VIP
Vackert skrivet om det finaste
2022-03-15

  Respons VIP
Fin dikt som fångar de viktiga stunderna.
2022-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Farzad Rahmani