Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg till mig inte

Säg till mig inte att hösten är fin
För du inte vet hur känns det att vara ett löv och tvungen att lämna sin träd, och falla ner på marken…

Säg till mig inte att regnet är fint
För du inte vet hur känns det att bo i en stad där människor tar livet av sig, med paraplyer…

Säg till mig inte att den här artificiella freden är bättre än kriget
För hellre känna värmen av kulan i sitt hjärta
Än att leva under de här kalla blickar…




Fri vers av Farzad Rahmani
Läst 153 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-11-09 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Farzad Rahmani