Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

osäkerhetens speglar

Jag är det regnmolnet som är
Osäker om det ska hålla sig eller regna
Jag är den höstlöven som är
Osäker om den ska sitta kvar där den är eller falla ner
Jag är det barnet som är
Osäker om han ska hålla fast mammas hand eller springa iväg


Jag är den bilden som ingen vill ta och den tavlan som ingen vill måla
Jag är det vinet som ingen vill dricka och den dikten som ingen vill skriva


Jag är vad jag inte är…
ensamhetens reflektion… i osäkerhetens speglar!




Fri vers av Farzad Rahmani
Läst 137 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-06-02 02:03



Bookmark and Share


  Respons VIP
Intressant tanke - att vara den man inte är. Det verkar finnas mycket varande som inte går att fixera vid status utan i process och varande som går utanför människans uppmärksamhet.
2022-06-05

  Blomma-Stjärna VIP
titel och dikt talar till mig om väntan - något måste hända - något måste vända -
2022-06-03

    Lena Staaf VIP
En bild av skörhet.
2022-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Farzad Rahmani