Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okay. Plats för (ännu) en [1] text i kvoten. Och tiden går.

Okay. Plats för (ännu) en [1] text i kvoten. Och tiden går. 

I annan form… enligt nedan.

Okay.

Plats

för

(ännu)

en

[1]

text

i

kvoten.

Och

tiden

går.

Simpelt

nog.

Eller hurBa+ [] funger1027. F8 och: f8 [(ø)] fung.

© 2018 […] fung.

·········· ·········· ·········· ·········· ·········· fung.

 2 (två) [små] 9tabuleringar blir [tämlig-
en] 21010gom

·········· ·········· ·········· ·········· ·········· fung.

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-23 22:34



Bookmark and Share


  farbror zwed

_______________ _______________
                              2404 – tiden går.
_______________ _______________
_______________ _______________
_______________ _______________
_______________ _______________
_______________ _______________
_______________ _______________
_______________ _______________
_______________ _______________
_______________ _______________


_______________ _______________
······················································

2018-04-23
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed