Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam är stark


motivationen är en bedragare i sin natur
en dag vid din sida
nästa bortom sikte
att inte vänta är en styrka
som leder vägen till ett lyckligare slut




Fri vers (Fri form) av Nerdissta
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-24 00:17



Bookmark and Share


  Mayssa
Fina ord och fin filosofi :)
2018-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta