Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev den här sången för ett antal år sedan och lade upp texten här på Poeter. Nu har jag fått hjälp av min dotter att producera den och är jätteglad att kunna dela den här med alla.


Child Within

Det verkar inte gå att klicka på länken, men om du kopierar och klistrar in den i adressfältet kan du förhoppningsvis höra låten på sound cloud. 

https://soundcloud.com/luminosa-nattljusdotter/child-within

 

Låten är så otroligt viktig för mig, då den tillkom efter ett mycket digert arbete med mig själv i ett tolvstegsprogram. Har slarvat bort alla telefonnummer och kontakter från tidigare i livet, så jag kan inte skicka låten till dem, som var med i gruppen. Det känns jättetråkigt, för utan dem hade den här sången aldrig kunnat bli till. 

Men genom att publicera den här, finns trots allt en mikroskopisk chans, att någon av dem upptäcker den. 

Så här såg sångtexten ut i orginal när jag publicerade den här först:

 

You're my soul, Child within

You're my truth your my soul 
you're my joy your my all 
you're my freedom 
my true Child within 
You're my truth, your my soul 
you're my joy your my everything. 
Freedom 
my true Child within 


You were hurt, oh so much 
and you feared every tuch 
I´ll take care of you now, Child within 
You protected me then 
I´m protecting you now 
We´re a team now 
my true Child within 

You were crying at night 
and you put up a fight 
to protect me a long time ago 
I can see all your pain 
how you drowned in the rain of your sorrow 
and hurt, Child within 

You're my peace, you create 
and release all my playfullness, 
freedom and joy, Child within. 
You're my truth, you're my soul 
you're my joy your my everything. 
Freedom, 
my true Child within 


You´re the weakness in me 
and the humility 
that is needed to love, 
Child within. 
And through that I am strong 
'cause that makes me belong, 
makes me human 
dear true Child within. 


You´ve been hiding so long 
in the darkness and fear 
But you're here now, we're near 
Child within. 
I will hold you so tight 
we shall walk in the light 
we're together, forever 
Within. 

You're my truth you're my soul 
you're my joy you're my all 
you're my freedom 
dear true Child within 

 

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sommarnattsljus
Läst 433 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-26 10:16



Bookmark and Share


    Mim
Lyssnade på texten, den var bra!
2018-06-06

  aol
Underbar text med både djup och känsla uti,
2018-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Sommarnattsljus
Sommarnattsljus