Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samhället



Vi lever i små portioner av lycka
där emellan finns det arbetet
som upprepas i oändligheten
vi går upp samma tid
går hem samma tid
äter middag
läser en bok
tittar på teven
vi är och lever
i en snurrig värld

Vi stressar fram lediga dagar
med ont i magen
skapar tid för familjen och vänner
tittar på hur många månader är kvar till semester
ångesten fortsätter
tills tröttheten tar sitt pris
och lämnar våra utmattade själar
utanför vår egen dörr

Ur samhällets osynliga slaveri
föds vi




Fri vers av Minona
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-26 13:03



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Väl författat om tidens kännetecken.
2018-04-26

  Janina Kaminska
Mycket bra vardagsskildring.
2018-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona