Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtiden, Del 1.

Tomhet i blicken, rök under lampskenet formas till en illusion. En intention splittras av att solen redan gått i moln. Skenet bedrar, verkligheten talar när hjärtat lägger av.

När tankarna bildar en atomsfär av förväntan, när hela hjärnan är inställd på längtan, tanken om att vara fri. Blir misslyckandet verklighet och drömmar förblir drömmar, tomhet väcks till liv.

Inga tårar på examen, alla målar upp fasaden, livet är är ju helt fantastiskt! Verkligheten kommer ikapp er. Mörkret breder ut sig över natten.

Rop av lycka, allt går som en dans. I själva verket hör jag rop på assistans. Ingen förstår. Det kanska tar några år och med tiden läker alla sår, ännu är det bara vår.




Fri vers av El Niño
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-26 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

El Niño