Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eterisk bön

Jag söker i mitt inre
de skapande krafterna
makternas vision
som är en gåva.

Jordens tyngdkraft
säger mig; du är kropp
förmedla din kunskap
ord i rörelse ger makt.

Luftens formkraft
säger mig; låt den ljuda
genom mina händers sång,

Himlens ljuskraft
säger mig; skapelsekraften
ger ditt huvud sin tanke.

Så tänker och talar,
sjunger världen
i den ödmjuka människan.

© Bosse 27 april 2018.





Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-27 01:36



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Skrivelse med inre
Strålkraft!
:}

2018-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten