Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galet

Älskling, jag har gått och blivit galen.
Men ändå känner jag mig inte sjuk.
Dubbeltänket får mig ur balans nu,
måste ut och jaga nästa rus.

Hjärtat pumpar syret ut med blod, din hållning säger mig du har fått nog.

Älskling hela världen har blivit galen.
Min hållning säger mig jag har fått nog.
Jag stryper orättvisan med min krage.
Kriget slutade med att jag log.




Fri vers av Kauaspois
Läst 173 gånger
Publicerad 2018-04-28 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kauaspois
Kauaspois