Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem var du ?

Jag ser dig, iakttar varenda steg du tar
Nervsignaler kastar impulser omvartannat
Jag hör dina ord, jag hör deras prat
Men jag kan inte koppla alltesammans
Jag flyr idag, jag flyr igen
Alla dessa helveten
Flykten ligger i artärena, en kraft mot encephalon
Hur orkar man med det här, när allt upprepas gång på gång
Jag kopplas ner, bit för bit, dom jävlarna vill ta mig
Att bryta någons hjärta som en gång var rikt
Att slita ens hjärna fördärvat
Nu kliver dom över bomber och lik
Drogerna lurar dig vilse
Till spåret ropar och tills de
Kommer dom aldrig sörja, du var ju igenting
Jag citerar "brinn pengar brinn"
Snart får man betala hög ränta, åren tickar som sagt
Men tonårsrevolter får mig att flämta, schack matt kort sagt
Ge upp sin frihet för trygghet?
Nej, sluta jävla rädsla du dödar med slaveri.
Jag tappar förmågan att tänka, jag vill inte bli som ni.
Jag vill bara vakna en morgon, utan tyngden på mitt bröst
Som jag så värdelöst försöker dölja, men avslöjas av min klena röst
Bara att vara, låta blodet passera, göra det som blodet alltid gör.
Fylla kroppen med nytt syre, transportera bort koldioxid, total kontroll,
Gasutbytet, nu sker det. Jag vaknar igen, det måste finnas någon mening.









Fri vers av Kauaspois
Läst 194 gånger
Publicerad 2018-04-28 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kauaspois
Kauaspois